*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

Gisela's teloorgang

Jan Menting Taal: Nederlands

Paperback

€ 18,95

Op werkdagen voor 23.59 uur besteld, binnen 1-2 dagen bezorgd
Gisela's teloorgang

Paperback

€ 18,95

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 binnen NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad

Wat moet dat geladen woord in de titel? Teloorgang, hoezo?
Precies wat het aangeeft: de lezer ziet het mis gaan met Gisela, maar toch mag hij vertrouwen op haar 'zondagskind zijn' en op haar intelligente inzicht.

Het is wel een hele worsteling voor haar om het leven op de rails te krijgen. Ze wordt zwaar belaagd door duistere krachten uit Erotistan: wie Gisela kent weet waarover ik het heb... En ze heeft echt de hulp nodig van degenen om haar heen die het goede voor haar willen.

Het is haar bevrijding en emancipatie die we hier meemaken. De lezer neme daarbij haar vele strapatsen vooral niet al te liederlijk. Het verhaal houdt beduidend veel meer in dan dat!

Deze 'teloorgang' is - als je dat zo kunt zeggen - een vervolg voorafgaand aan 'Joachims leerjaar' : Gisela is hier vijf jaar jonger. Maar de zo aangename verteltrant van toen is er weer, evenals dat eigenzinnige maar zo beeldende taalgebruik.

Léés vooral! En lees daarna dan ook (nog eens) 'Joachims leerjaar': nog altijd gewoon verkrijgbaar. Alle gebeurtenissen en personages winnen daarmee aan kracht, zult U merken.

ISBN
9789461532763
Vorm
Paperback
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
Druk
1e
Verschenen
23-09-2015
Taal
Nederlands
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris