Handboek verpleegkundige en verzorgende adviesraden

niet bekend Taal: Nederlands

Paperback

€ 62,95

Op werkdagen voor 23.59 uur besteld, binnen 1-2 dagen bezorgd
Handboek verpleegkundige en verzorgende adviesraden

Paperback

€ 62,95

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- binnen NL en BE
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad

Een Verpleegkundige en Verzorgende Adviesraad (VAR) is een adviescollege waarin beoefenaren van verpleegkundige en verzorgende beroepen adviseren aan Raden van Bestuur van organisaties voor gezondheidszorg. Een VAR adviseert over de zorginhoud en over de beroepsontwikkeling. Op deze wijze draagt een VAR bij aan de kwaliteit van de zorg.

De VAR's hebben de laatste jaren een grote ontwikkeling doorgemaakt. Ze zijn snel in aantal gegroeid. Verpleegkundigen en verzorgenden steunen deze vorm van beleidsbeïnvloeding steeds meer.

Deze tweede, herziene druk van het handboek beschrijft het proces van oprichting van een VAR aan de hand van een stappenplan. Ook wordt beschreven hoe een VAR optimaal kan functioneren binnen een organisatie en resultaten kan behalen. Tevens wordt er achtergrondinformatie gegeven over tal van zaken waar een VAR mee te maken krijgt. Ervaringsverhalen van diverse VAR's maken dit boek compleet.

Het handboek biedt informatie voor mensen die een VAR willen oprichten en voor leden van VAR's die streven naar kwaliteit en optimaal resultaat.
ISBN
9789035227903
Vorm
Paperback
Uitgever
Springer Media B.V.
Druk
2e
Verschenen
29-09-2005
Taal
Nederlands
Pagina's
120 pp.
Genre
Geneeskunde
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris