Leeuwarden stadsplattegrond & fietskaart

niet bekend Taal: Nederlands

Paperback

€ 14,99

Afwijkende levertijd: 6-8 werkdagen.
Leeuwarden stadsplattegrond & fietskaart

Paperback

€ 14,99

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- binnen NL en BE
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad

23e druk, 2017-2020 Traditionele stadsplattegrond en moderne Fietskaart in één. Met deze kaart van Leeuwarden en omgeving vang je twee vliegen in één klap. Alle straatnamen van de stad en de omliggende dorpen zijn terug te vinden op de kaart. Zelfs de straatnamen in het buitengebied zijn weergegeven.

De stadsplattegrond van Leeuwarden is regionaal uitgebreid met Lekkum, Marssum, Grou en nog veel meer. Van al deze plaatsen is het straatnamenregister weergegeven op de achterzijde van de kaart. De extra bijgeleverde detailkaart van het centrum van Leeuwarden geeft je nog meer overzicht als je het stadscentrum lopend wilt bezoeken.

Dankzij het fietsknooppunten netwerk dat ook op de kaart te vinden is, kun je de groene omgeving en de buurtgemeenten van Leeuwarden verkennen en ontdek je ook deze groene binnenstad met de fiets. Deze stadskaart geeft je een veelheid aan inspiratie. Beleef de stad intens met de bewegwijzerde stadsroutes. Zo snuif je het heden en het verleden van de stadskern op.

Uitgebreide plattegrond in handzaam formaat op schaal 1: 14.500
Uitgerust met centrum kaart op schaal 1: 7.000
Straatnamenregister
Fietspaden, fietsknooppunten en fietsnetwerk
Plaatsnamen register

Bears * Boksum * Cornjum * Deinum * Easterwierrum * Goutum * Grou * Gytsjerk * Hempens * Jelsum * Leeuwarden * Lekkum * Marssum * Poppenwier * Raerd * Reduzum * Ryptserk * Snakkerburen * Swichum * techum * Teerns * Tersoal * Tytsjerk * Warten * Weidum * Wergea * Wirdum * Wytgaard.
ISBN
9789028707887
Vorm
Paperback
Uitgever
Falkplan
Druk
23e
Verschenen
05-08-1985
Taal
Nederlands
Genre
Kaarten
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris