Zakboek ziektebeelden Psychiatrie

niet bekend Serie: Zakboek Ziektebeelden | Taal: Nederlands

Paperback

€ 39,95

Afwijkende levertijd: 1 - 2 werkdagen
Zakboek ziektebeelden Psychiatrie

Paperback

€ 39,95

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 naar NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad

Van angststoornissen tot en met schizofrenie: met dit Zakboek Ziektebeelden heb je altijd alle essentiële informatie over de meest voorkomende psychiatrische ziekten binnen handbereik.

De ontwikkelingen in de medische wetenschap en de verpleegkunde gaan erg snel. Het is als verpleegkundige of praktijkondersteuner dan ook onmogelijk om volledig op de hoogte blijven van alle ins en outs op jouw vakgebied. Maar het is wel noodzakelijk om bij te blijven binnen je eigen deelspecialisatie.

De makers van het bekende Verpleegkundig Vademecum hebben daarom nu een reeks zakboeken ontwikkeld met een medisch én verpleegkundig deel: Zakboeken Ziektebeelden. Handzame boekjes met praktische informatie over de belangrijkste ziektebeelden in jouw werkveld. De zakboeken hebben een overzichtelijke medicatietabel en zijn goed leesbaar. Alle informatie is bovendien snel en gemakkelijk te vinden, omdat alle ziektebeelden volgens hetzelfde stramien zijn beschreven: ziektedefinitie, oorzaak, verschijnselen, diagnostiek, behandeling, complicaties en prognose.

ISBN
9789031364664
Genre
Verschenen
01-10-2009
Bindwijze
Paperback
Pagina's
161 pagina's
Druk
1e
Taal
Nederlands
Auteur(s)
Formaat
17 cm x 10,5 cm x 0,8 cm
Gewicht
106 gram
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris