Verzameld werk Deel IV-A

Christus, de Geest en de predestinatie

A.A. van Ruler Taal: Nederlands

Gebonden

€ 62,50

Dit artikel kunt u momenteel niet bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels. Bekijk de winkelvoorraad hieronder ↓
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

In de twee banden die verschijnen in het kader van dit project, zijn nu de teksten bijeengebracht en geannoteerd die betrekking hebben op een van de centrale thema?s bij Van Ruler: het heil. Twee banden, die samen deel IV vormen met waardevolle teksten. De ordening en ontsluiting door dr. D. van Keulen bieden een toegevoegde waarde die alom lof oproept.

Dr. D. van Keulen is als wetenschappelijke medewerker belast met de ontsluiting van de grote hoeveelheid teksten van prof.dr. A.A. van Ruler (1947-1970); hij wordt ondersteund door een begeleidingscommissie onder voorzitterschap van prof.dr. G. van den Brink.

* ?Ruim veertig jaar heeft Van Ruler zich intensief bemoeid met kerk en theologie en allerlei zaken daaromheen. De vrucht daarvan staat, gezien de gretige afname van zijn Verzameld Werk, na zijn honderdste geboortejaar nog volop in de belangstelling.?
TEUNARD VAN DE LINDEN IN WOORD & DIENST


Dr. A.A. van Ruler
Arnold Albert van Ruler (1908-1970) is een Nederlands theoloog. Van Ruler was aanvankelijk predikant, vanaf 1947 was hij hoogleraar in Utrecht.
ISBN
9789023924807
Verschenen
15-12-2010
Bindwijze
Gebonden
Druk
1e
Taal
Nederlands
Auteur(s)
Formaat
24,7 cm x 17 cm x 4,5 cm
Gewicht
1357 gram
Geen recensies beschikbaar.
Je hebt recent geen producten bekeken
pro-mbooks3 : libris