Mens en Recht

A. Bunthof ; Y.M. Visscher Taal: Nederlands

Paperback

€ 74,95

In herdruk
Mens en Recht

Paperback

€ 74,95

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 naar NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad

Mens en Recht belicht welke juridische mogelijkheden én valkuilen er zijn in het domein sociaal werk. Dit unieke boek biedt op toegankelijke wijze inzicht in het recht en geeft je concrete handvatten voor de beroepspraktijk.

Waarom kiezen voor Mens en Recht?
* toegankelijk overzicht van de juridische aspecten van sociaal werk;
* geschikt voor studenten met weinig ervaring in het recht;
* met uitgebreide online ondersteuning.

Het eerste deel van Mens en Recht biedt een inleiding in het (proces)recht en de rechtsbescherming. Vervolgens maak je uitgebreid kennis met de belangrijkste rechtsgebieden, namelijk verbintenissenrecht, personen- en familierecht, jeugdrecht, gezondheidsrecht, arbeidsrecht, socialezekerheidsrecht, strafrecht en vreemdelingenrecht. Actuele voorbeelden en casuïstiek uit de praktijk illustreren de theorie. Daarnaast sluit ieder hoofdstuk af met een compacte samenvatting en een handige begrippenlijst. Door de vele oefenvragen, opdrachten en voorbeeldantwoorden kun je de stof goed opnemen. Mens en Recht is ook beschikbaar als e-book.

Wat is nieuw in de negende editie van Mens en Recht?
De negende editie van Mens en Recht is geheel geactualiseerd. Onder meer wijzigingen in het bestuursprocesrecht, het arbeidsrecht en de asielprocedure zijn opgenomen.

Online ondersteuning
Met de code in je nieuwe studieboek heb je twee jaar lang gratis toegang tot Prepzone, de uitgebreide online omgeving bij het boek. Je vindt hier onder meer opdrachten, begrippentests en samenvattingen. Zo kun je je perfect voorbereiden op lessen en tentamens! De toegangscode in het boek is persoonsgebonden en eenmalig te gebruiken.
ISBN
9789001875619
Genre
Verschenen
29-03-2017
Bindwijze
Paperback
Druk
9e
Taal
Nederlands
Formaat
24,2 cm x 17,3 cm x 2,6 cm
Gewicht
1014 gram
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris