*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

De programmeertaal C

A. Kelley ; I. Pohl Taal: Nederlands

Paperback

€ 45,50

Op werkdagen voor 23.59 uur besteld, binnen 1-2 dagen bezorgd
De programmeertaal C

Paperback

€ 45,50

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 binnen NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad

De programmeertaal C is een volledig leerboek en naslagwerk voor de taal C met de ANSI-standaard als uitgangspunt. Het behandelt de complete syntaxis van C. Met behulp van heldere analyses wordt de onderliggende structuur van de voorbeeldprogramma's getoond en worden de mogelijkheden van C duidelijk gemaakt. Hierbij wordt uitvoerig ingegaan op de implementatie van taalelementen op verschillende computersystemen. Daarnaast is er aandacht voor besturingssystemen. Zo worden onder meer het gebruik van semaforen, signalen, multiprocessing en interproces-communicatie behandeld.

Kenmerken van deze vierde vernieuwde editie:
* Een overzicht van alle standaardbibliotheken met een beschrijving van het gebruik van de verschillende functies, types en constanten.
* Een beschrijving van het gebruik van bestanden, het implementeren van processen, het aansturen van het besturingssysteem en de analyse van de voornaamste datastructuren.
* Samenvattingen, voorbeelden en oefeningen om de concepten uit de hoofdstukken te bestuderen en te herhalen en de complexere punten van de taal te verhelderen.
* Twee extra hoofdstukken over de overgang van C naar C++ en van C naar Java zijn opgenomen. Deze hoofdstukken zijn eerder op internet gepubliceerd.
* Een volledig nieuwe opmaak die de leesbaarheid en overzichtelijkheid verhoogt.

De programmeertaal C is bedoeld voor studenten in het hoger technisch onderwijs.
ISBN
9789043016698
Vorm
Paperback
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
Druk
4e
Verschenen
15-01-2009
Taal
Nederlands
Pagina's
547 pp.
Genre
Technische wetenschappen
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris