De klauw

ebook
Adrian Stone Serie: Magycker (1) | Taal: Nederlands

ebook

€ 9,99

De klauw

ebook

€ 9,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

De Klauw is deel 1 van Adrian Stones nieuwe fantasy-reeks Magycker. Stone is bekend van de Duivel-trilogie en het Rune-tweeluik.

Al eeuwenlang hebben de Magyckers van het eiland Aimerey een monopolie op magie in de wereld. Wie goed betaalt kan bijna elke spreuk kopen die hij wil. Maar de spreuken zijn vaak maar van tijdelijke duur, en voordat een Magycker zijn spreuk kan herhalen wordt het weer uit zijn geheugen gewist. Alleen de allerrijksten kunnen dus genieten van de giften van de Magyckers.

Als een delegatie uit Aimerey de stad van Marit en haar autistische broertje Auric aandoet, kunnen ze dat daarom bijna niet geloven. De grote rotsblokken die de enige toegang tot de stad versperren zijn weliswaar een financiële domper voor de handel, maar niemand had gedacht dat het bestuur de Magyckers zou betalen om ze te laten weghalen.

Als iemand vervolgens de spreuk van de Magyckers herhaalt, breekt de hel los. Vrij gebruik van een spreuk brengt het hele bestaan van Aimerey in gevaar, en dat zullen de Magyckers koste wat kost voorkomen.

Maar laat nou net Auric degene zijn die de spreuk kan herhalen...

Adrian Stone (1958) is de grootste Nederlandse fantasy-auteur van het moment. Magycker 1 De Klauw is zijn zesde boek en het begin van een compleet nieuwe serie.
ISBN
9789024568376
Genre
Verschenen
13-04-2016
Bindwijze
ebook
Pagina's
273 pagina's
Druk
1e
Taal
Nederlands
Auteur(s)
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris