Perfecte moeder

ebook

Een avondje weg. Een paar uurtjes maar. Wat zou er mis kunnen gaan?

Aimee Molloy Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 9,99

Perfecte moeder

ebook EPUB

€ 9,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

De angst van iedere moeder: je baby verdwijnt terwijl je er even niet bent

Een groep jonge moeders komt regelmatig samen om bij te kletsen. Als ze besluiten om een keer wat te gaan drinken zonder de kinderen, vindt iedereen dat een goed idee. Alleen Winnie, de enige alleenstaande moeder van de groep, staat niet te springen. Maar uiteindelijk halen ze haar over en de dames vermaken zich opperbest. Maar dan slaat het noodlot toe: Midas, het zoontje van Winnie, wordt uit zijn wiegje gestolen.

De politie lijkt er vanaf dag 1 een potje van te maken, dus de vrouwen nemen het heft zelf in handen: wat is er gebeurd en waar is de baby? Maar ook de media begint zich te bemoeien met het verdwenen kind en vooral met moeder Winnie.

De vragen stapelen zich op.  Wie zijn de vrouwen van deze vriendinnenclub?  Welke geheimen houden ze achter? Kennen ze elkaar eigenlijk wel goed genoeg? En is de moeder wel zo onschuldig?

De pers over Perfecte moeder:
‘Eindelijk, een boek om de informele thriller trilogie die begon met Gone Girl en Het meisje in de trein te voltooien. Daar komt nu: Perfecte moeder, met straks als producent en in de hoofdrol Kerry Washington.’ Vanity Fair
‘Voor liefhebbers van slimme thrillers in de stijl van Gillian Flynn zal dit boek moeder overal koude rillingen bezorgen.’ Library Journal, starred review

ISBN
9789402310191
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Boekerij
Druk
1e
Verschenen
20-08-2018
Taal
Nederlands
Pagina's
320 pp.
Genre
Thrillers & misdaad
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris