Heerlijk bakken zonder gluten of melk
zorgeloos genieten van de lekkerste koekjes, cakes, taarten en desserts
0 Recensies
Samenvatting
Samenvatting
Mensen met een gluten- of lactose-intolerantie denken vaak dat ze niet meer mogen smullen van gebak en taart. Als u zelf iets wilt bakken is er immers in de meeste recepten altijd wel een ingrediënt dat u niet mag eten.In dit boek vindt u meer dan 40 recepten voor verleidelijke nagerechten zonder gluten of melk. Dankzij de zorgvuldig uitgekozen vervangingsproducten blijven de structuur en de smaak van de klassieke desserts bewaard. Tarte tatin, marmercake, appeltaart en crème brûlée kunt u immers ook maken met producten als rijstmeel, kastanjemeel, sojayoghurt en kokosmelk. Dankzij een eenvoudig overzicht van alle vervangingsproducten, en waar u ze kunt kopen, kunt u meteen aan de slag. Kortom, met dit boek zult u het plezier van bakken opnieuw ontdekken en weer volop kunnen genieten van de heerlijkste nagerechten.
Specificaties
Specificaties
ISBN
9789044743104
Genre
Verschenen
28-02-2015
Bindwijze
Paperback
Pagina's
112 pagina's
Druk
1e
Taal
Nederlands
Uitgever
Vertaler
Hilde Nagel-Peters
Formaat
22,5 cm x 16,7 cm x 0,9 cm
Gewicht
333 gram
Recensies (0)
Recensies (0)
Geen recensies beschikbaar.