Mijn leven undercover

ebook

Als topagente van de CIA

Amaryllis Fox Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 9,99

Mijn leven undercover

ebook EPUB

€ 9,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Mijn leven undercover vertelt het waargebeurde verhaal van Amaryllis Fox een jonge vrouw met de gevaarlijkste baan binnen de CIA en biedt een inkijk in een wereld die we slechts kennen van tv-series. Voor de fans van series als Homeland.

Amaryllis Fox zat in haar laatste jaar internationaal recht aan de universiteit van Oxford toen haar mentor Daniel Pearl gevangen werd genomen en werd onthoofd. Voor haar was dit de aanleiding om zich te specialiseren in terrorismebestrijding. Ze ontwikkelde een algoritme dat terroristische aanslagen met grote precisie zou kunnen voorspellen. Een jaar later klopte de CIA bij haar aan. Haar ster rees snel en op haar tweeëntwintigste werd Amaryllis gerekruteerd voor het elitekorps. Ze werd klaargestoomd op The Farm, waar ze onder andere getraind werd in het ondergaan van martelingen, vuurwapengebruik en de beste manieren om zelfmoord te plegen in gevangenschap. Daarna werd ze uitgezonden als spion under non-official cover de gewildste maar ook gevaarlijkste baan binnen de CIA. Als kunsthandelaar infiltreerde Amaryllis Fox in terroristische netwerken in het Midden-Oosten en Azië, tot die ene ontmoeting, die alles veranderde.

NEW YORK TIMES BESTSELLER

Razendspanned! Mijn leven Undercover leest alsof een personage uit de boeken van John le Carré beland is in Eten, bidden, beminnen van Elizabeth Gilbert. The New York Times

ISBN
9789026343223
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Ambo|Anthos
Druk
1e
Verschenen
01-11-2019
Taal
Nederlands
Genre
True Crime
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris