De kunst van kaas

40 Belgische kaasmakers en hun nalatenschap

An Keymeulen Taal: Nederlands

Gebonden

€ 15,00

Op werkdagen voor 23.59 uur besteld, binnen 1-2 dagen bezorgd
De kunst van kaas

Gebonden

€ 15,00

Nieuwe boeken gratis bezorgd t/m 31-12-2021 naar NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren t/m 10 januari 2022
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad

Met veel liefde en passie produceren Belgische kaasmakers zeer diverse topproducten met verfijnde smaken. Herve van Le Vieux Moulin, Drie Mussen, Grevenbroecker van Catharinadal, Corneel, Cabricharme, Le Rompî... prachtige Belgische kazen waar we trots op mogen zijn, maar ze zijn nog onbekend bij het grote publiek.

Ann Keymeulen, kaasmeester pur sang, brengt in De kunst van kaas veertig Belgische kaasmakers voor het voetlicht. Ze trok op ochtendlijke uren naar abdijen, kaasboerderijen en zelfs een gevangenis om er het productieproces te bekijken en te proeven van het leven als kaasmaker, maar vooral om er te luisteren naar hun boeiende verhalen. Van Namen tot Luik, van Veurne tot Achel vond ze gepassioneerde kaasmakers die elk hun eigen verhaal vertellen. Een unieke blik achter de schermen.
ISBN
9789059088047
Vorm
Gebonden
Uitgever
Davidsfonds/Infodok
Druk
1e
Verschenen
26-10-2016
Taal
Nederlands
Genre
Koken
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris