*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

Een bruid van thuis

AYSE / EDER, Renate Taal: Nederlands

Paperback

€ 5,00

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Ayse Een bruid van thuis Indrukwekkend verhaal van een gedwongen huwelijk. De Turkse Ayse is net veertien geworden als ze wordt uitgehuwelijkt aan haar neef Mustapha en naar zijn familie in Duitsland wordt gestuurd. Fysiek en seksueel misbruik teisteren haar huwelijk en van haar schoonfamilie hoeft ze geen steun te verwachten. Terwijl Mustapha amper werkt, werkt Ayse dag en nacht. Zelfs met de inmiddels vijf kinderen die ze heeft gekregen. Na een zware mishandeling die in het ziekenhuis eindigt, besluit Ayse eindelijk dat de maat vol is. Ze vlucht naar een opvanghuis voor vrouwen en vraagt echtscheiding aan. Mustapaha reageert hierop door haar twee jongste kinderen te ontvoeren en mee te nemen naar Turkije. Dan volgt Ayses lange strijd om haar kinderen terug te krijgen.
ISBN
9789041763136
Vorm
Paperback
Uitgever
Uitgeverij Rainbow bv
Druk
1e
Verschenen
01-07-2011
Taal
Nederlands
Pagina's
260 pp.
Genre
True Crime
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris