Wanneer kun je beginnen?

ebook

Als je eerste echte baan bij Obama in de Oval Office is

Beck Dorey-Stein Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 11,99

Wanneer kun je beginnen?

ebook EPUB

€ 11,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Een modern, waargebeurd sprookje vol drama, liefde & vriendschap - maar dan in het beroemdste kantoor ter wereld!

Beck is 25 wanneer ze in 2012 per ongeluk in het Witte Huis belandt. Ze is net in Washington DC komen wonen en probeert zo goed en zo kwaad als het gaat rond te komen. Tot ze op een dag online een vacature vindt die - funny story - een vacature blijkt voor stenograaf in het Witte Huis. Van de een op de andere dag maakt ze onderdeel uit van het eliteteam dat de president overal volgt, met een vast plekje in Air Force One.

Het Witte Huis omvat een compleet nieuwe wereld vol glamour, drama, intriges en protocollen, maar het blijkt ook gewoon een kantoor, met leuke en minder leuke collegas. Beck beschrijft hoe ze de hele entourage leert kennen van Barack Obama, vriendschappen sluit en ook nog eens verliefd wordt op de rechterhand van de president die, net als zij, al bezet is.

Wanneer kun je beginnen? is het waargebeurde verhaal van een jonge vrouw die onwaarschijnlijke vriendschappen sluit, haar hart verpandt, haar stem ontdekt en leert wat er echt toe doet tijdens haar eerste échte baan. In het Witte Huis. OMG.

ISBN
9789402311310
Genre
Verschenen
03-09-2018
Bindwijze
ebook EPUB
Pagina's
348 pagina's
Druk
1e
Taal
Nederlands
Uitgever
Auteur(s)
Vertaler
Carolien Metaal
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris