Match

ebook
Buddy Tegenbosch Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 11,99

Match

ebook EPUB

€ 11,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

<>Winnaar van de Prijs van de Jonge Jury 2020!

'Met Match wil ik een verhaal vertellen over doorzetten, over alles opgeven om dat ene doel te bereiken. Om er dan achter te komen dat er één ding nog veel belangrijker is.' Buddy Tegenbosch

Vanaf het moment dat Jim voor het eerst op het voetbalveld staat, weet hij dat hij er thuishoort. Met succes doorloopt hij de jeugdopleiding van PSV en als hij zeventien is, krijgt hij tijdens zijn zomervakantie in Zeeland bericht dat hij eindelijk mee mag op trainingskamp. Voor Jim en zijn beste vriend Jabbar is dit de kans om het tot de A-selectie te schoppen. Het is precies waar hij al die jaren zo hard voor heeft getraind. Als zijn klasgenoot Lola ook nog langskomt op de camping, kan de zomer niet meer stuk. Maar wanneer ze weer thuis zijn, blijft er van dat geweldige gevoel weinig meer over.

Soms gebeuren er dingen waar je geen vat op hebt. Die je niet verwacht had. Waardoor je even niet meer weet wat je moet doen, wie je bent, wat er belangrijk is. Op die momenten heb je iemand nodig, ook al weet je dat zelf misschien nog niet.

ISBN
9789000367894
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Van Goor
Druk
1e
Verschenen
20-06-2019
Taal
Nederlands
Pagina's
224 pp.
Genre
Fictie 15+
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris