Samen zeggen we DAG

Voor alle ouders die worstelen met het schermgebruik van hun kinderen

Carlijn Hermes Taal: Nederlands

Paperback

€ 9,99

Afwijkende levertijd: 1 - 2 werkdagen
Samen zeggen we DAG

Paperback

€ 9,99

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 naar NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad

Je wilt het beste voor je kind door te zorgen dat ze gezond eten en zich sociaal-emotioneel kunnen ontwikkelen. Maar waarom laten we onze kinderen dan uren turen naar een scherm? Dat komt omdat niemand ons ooit heeft geleerd wat digitale technologie met ons doet en hoe we ermee om moeten gaan.

Samen zeggen we DAG*! is een praktische toolkit waarin ouders alles leren wat ze moeten weten over hoe smartphones, social media, games en andere digitale technologie hun kinderen beïnvloeden en welke consequenties dit alles heeft op hun ontwikkeling. Het zit vol oplossingen en tips & tricks die helpen bij het vormgeven van een healthy digital lifestyle voor het hele gezin.

Carl¬ijn Hermes is oprichter van de SmartLife Academy. Met hun programma maken ze werknemers, leerlingen en ouders bewust van hun schermgebruik, waardoor ze zich gelukkiger voelen en minder stress ervaren wat een positief effect heeft op concentratie, prestatie en ziekteverzuim. Daarnaast verandert het de sociale interacties binnen een bedr¬ijf, op school en binnen het gezin.
ISBN
9789400512078
Vorm
Paperback
Uitgever
Lev.
Druk
1e
Verschenen
16-08-2019
Taal
Nederlands
Pagina's
96 pp.
Genre
Zwangerschap en opvoeding
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris