Terug naar Morningside Manor

Carrie Turansky Taal: Nederlands

Paperback

€ 23,99

Afwijkende levertijd: 1 - 2 werkdagen
Terug naar Morningside Manor

Paperback

€ 23,99

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 naar NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad

In 'Terug naar Morningside Manor' van Carrie Turansky slijt de ijverige Margaret Lounsbury haar dagen in de modezaak van haar grootmoeder, waar ze hoeden maakt en op haar zusje past. Haar dromen voor de toekomst is ze kwijtgeraakt toen ze een aantal jaren geleden haar ouders bij een bootongeluk verloor. Ondanks alles toont ze veel veerkracht, maar die zwarte dag bij het meer blijft haar achtervolgen. Want wat als het ongeluk geen ongeluk was?

Als Nathaniel zijn vaders landgoed erft, verlaat hij het Britse leger en keert terug naar Morningside Manor. Een oude lening brengt hem op het pad van zijn jeugdvriendin Maggie. Maar hun band is niet meer zo sterk als vroeger. Maggie vindt het moeilijk om Nathaniel te vertrouwen. Kan ze haar wroeging loslaten en Nate vergeven? En zal de zoektocht naar de waarheid rond de dood van haar ouders hen dichter bij elkaar brengen of blijven ze allebei achter met een gebroken hart?

Carrie Turanksy is bekend van haar serie over het landgoed Highland Hall, geïnspireerd door het Britse kostuumdrama Downton Abbey waar ze groot fan van is.
ISBN
9789029726610
Genre
Verschenen
10-08-2017
Bindwijze
Paperback
Pagina's
384 pagina's
Druk
1e
Taal
Nederlands
Uitgever
Auteur(s)
Vertaler
Marianne Grandia
Formaat
21,5 cm x 14 cm x 2,9 cm
Gewicht
505 gram
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris