*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

Fatale liefde

Carry Slee Taal: Nederlands

Paperback

€ 19,95

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

De vriendinnen Liz en Amber zitten in hun laatste jaar van de modeacademie. Ze willen samen een bedrijfje beginnen. De erfenis van Ambers tante brengt hun droom dichterbij. Maar de liefde wordt hen bijna 'fataal'. Liz heeft al twee jaar een vriend. Door deze relatie krijgt zij echter steeds meer problemen. En Amber ontmoet een nieuwe vriend. Hij lijkt geweldig. Al snel blijkt dat er iets niet klopt met hem. Beide vriendinnen raken verstrikt in een web van leugens. Een spannende ontknoping is het gevolg ... Carry Slee is een van de meest succesvolle kinderboekenschrijvers van Nederland. Negen keer won ze de Prijs van de Nederlandse Kinderjury en vijf keer de Jonge Jury. Van haar boeken zijn inmiddels bijna 5 miljoen exemplaren verkocht.
ISBN
9789463241601
Vorm
Paperback
Uitgever
Dyslexion
Druk
1e
Verschenen
15-12-2016
Taal
Nederlands
Pagina's
232 pp.
Genre
Fictie 15+
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris