Stad van beenderen

Cassandra Clare Serie: Kronieken van de Onderwereld (1) | Taal: Nederlands

Paperback

€ 9,99

Dit artikel kunt u momenteel niet bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels. Bekijk de winkelvoorraad hieronder ↓
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

In 2013 zeer succesvol verfilmd als The Mortal Instruments: City of Bones

Wanneer de 15-jarige Clary samen met haar beste vriend Simon naar de Pandemonium Club gaat, een club in New York, is ze getuige van een moord. Drie jongeren met tatoeages en vreemde wapens vermoorden een jongen. Hij blijkt een demon te zijn en de drie tieners zijn Schaduwjagers, een ras van engelen en mensen die belast zijn met de taak om de wereld vrij te houden van demonen. Als vervolgens Clary's moeder verdwijnt en Clary zelf bijna vermoord wordt door een demon, gaat ze samen met Jace, een van de Schaduwjagers, op onderzoek uit en ontdekt ze de waarheid over haar verleden en een verschrikkelijk gevaar dat de aarde en de wereld van de Schaduwjagers bedreigt.

Cassandra Clare werd geboren in Iran als kind van Amerikaanse ouders en reisde tot haar tiende de hele wereld over. Na de middelbare school begon ze aan haar eerste boek. Inmiddels is Kronieken van de onderwereld een begrip onder fantasyliefhebbers.

'Een wereld waarin ik graag zou willen leven. Prachtig!' - Stephenie Meyer'

ISBN
9789048826698
Genre
Verschenen
09-03-2015
Bindwijze
Paperback
Pagina's
480 pagina's
Druk
1e
Taal
Nederlands
Uitgever
Auteur(s)
Vertaler
Elsbeth Witt
Geen recensies beschikbaar.
Je hebt recent geen producten bekeken
pro-mbooks3 : libris