*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

Brain Balance

Brain Balance

luisterboek

Het geheim voor geluk en gezondheid

Charlotte Labee Taal: Nederlands

Luisterboek MP3

€ 14,99

Dit artikel is niet verkrijgbaar

We ontdekken en leren steeds meer over ons brein. Hoewel het ongrijpbaar lijkt, krijgen we er toch steeds meer grip op. Immers, met de kennis van nu leren we steeds beter begrijpen hoe we onszelf kunnen veranderen en verbeteren. En dat begint met de juiste balans in ons brein. Een balans die we benaderen door ons brein te voeden met goed voedsel, beweging en rust.

Waarbij je voorkomt dat de balans verstoord wordt door negatieve stress. Door de juiste balans te cree?ren val je niet meer terug in oude patronen die je niet dienen.

In het boek Brain Balance bespreekt Charlotte op heldere en aanstekelijke wijze hoe je in 60 dagen met haar 6-stappen Golden Growth Model® een gelukkiger mens kunt worden. Door het veranderen van je mindset, maar ook door het werken aan je gezondheid. De belofte van Brain Balance is niet mals. Als je dit boek leest – zo stelt Charlotte:

• Word je iedere ochtend energiek wakker en heb je zin in de dag.
• Ontdek je wat je levensdoel is.
• Ga je je dromen leven.
• Zal je stressniveau dalen.
• Stijgt je productiviteit.
• Worden je zorgen minder.
• Krijg je helderheid over je eigen innerlijke processen.
• Zit je veel lekkerder in je vel. Letterlijk en figuurlijk.

Charlotte kan weten hoe het voelt om uit een negatieve spiraal op te stappen en het leven weer in eigen hand te nemen. Na een fikse burn-out kreeg ze verlammingsverschijnselen en belandde in een rolstoel. Na nog flink wat tegenslagen op zakelijk en prive?gebied (haar kledinglijn ging failliet en ze kreeg baarmoederhalskanker) hervond ze haar geluk onder andere in haar coachings-praktijk. Ze volgde diverse opleidingen en trainingen en ontdekte dat de hersenen een grote rol spelen in de weg naar een happy life in balans. Met de methode van Charlotte ontdek je wat jij nodig hebt om helemaal jezelf te kunnen zijn.

GELUKSBOEK
Maar wat maakt haar boek Brain Balance zo uniek en een must-have tussen het grote aanbod aan geluksboeken? Zie het als shoppen bij de IKEA. Via het snelle pad heb je zo een kast, tafel, stoelen en bank bij elkaar geshopt. Maar dat betekent niet dat je daarmee een fijne plek hebt gecree?erd die helemaal past bij jouw wens en gevoel. De juiste samenhang zorgt voor de eenheid die je zoekt. Zo werkt het ook met jouw eigen geluk. Brain Balance durft kwetsbaar te zijn, durft de hersenen centraal te stellen en durft de oplossing voor structurele verandering te bieden. Je leert luisteren naar je eigen behoeftes en ontdekt hierdoor jouw doel in je werk en prive?leven. Met de juiste samenhang tussen mindfulness, voeding en sport. Kortom: een doe-boek met een fijne combinatie van kennis, een persoonlijk verhaal, opdrachten, brainfood-recepten, en een online platform waar je exclusief toegang tot krijgt bij aanschaf van het boek. Ervaar het zelf. Brain Balance zal je versteld doen staan over wat jij kunt bereiken. Niet voor even, maar voor altijd.
ISBN
9789462551589
Vorm
Luisterboek MP3
Uitgever
Bookora
Verschenen
28-08-2019
Taal
Nederlands
Genre
Biografieën
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris