Keukenmythes

Over kreeften die gaan gillen als ze worden gekookt en vervliegende vitamines in vers vruchtensap

Chris van Zutphen Taal: Nederlands

Paperback

€ 11,00

Dit artikel kunt u momenteel niet bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels. Bekijk de winkelvoorraad hieronder ↓
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Basilicum snijden? Nóóit doen, scheuren is beter. Eieren pellen lastig? Even laten ‘schrikken’ in koud water. Biefstuk bakken? Eerst het vlees op kamertemperatuur laten komen.
Maar… kloppen deze aanwijzingen wel?
Moet een oven inderdaad altijd worden voorverwarmd? Kun je aardappels ongewassen frituren? Verliest sinaasappelsap zijn vitamines in de koelkast? En waarom mag je champignons niet wassen, terwijl ze sowieso al voor 90% uit water bestaan? Iedereen die kookt, kent deze ‘waarheden’.
Zijn ze feiten of fictie? Dit vermakelijke boekje prikt veel eeuwige misverstanden door.

ISBN
9789046821374
Vorm
Paperback
Uitgever
Nieuw Amsterdam
Druk
1e
Verschenen
10-10-2016
Taal
Nederlands
Pagina's
128 pp.
Genre
Koken
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris