*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

De sleutel tot zelf-bevrijding

psychologische oorsprong van 1100 ziekten

Christiane Beerlandt Taal: Nederlands

Gebonden

€ 59,00

Op werkdagen voor 23.59 uur besteld, binnen 1-2 dagen bezorgd
De sleutel tot zelf-bevrijding

Gebonden

€ 59,00

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 binnen NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad

OPNIEUW VORMGEGEVEN. TELT NU 1488 PAGINA'S SINDS DE 15e DRUK . HEEFT NU EEN GROTER, BETER LEESBAAR LETTERTYPE, EEN VERBETERDE LAYOUT EN VEEL KLEINE WIJZIGINGEN EN CORRECTIES.

Psyche en emoties spelen een zeer belangrijke rol bij het ontstaan en de genezing van ziekten. Christiane Beerlandt toont ons hoe de kiem, de wérkelijke oorzaak waarom men een bepaalde ziekte ontwikkelt, zich bevindt in de psychologische, emotionele toestand van een persoon op het vlak van onze diepste gevoelens en overtuigingen.
Als we dit goed begrijpen, dan kunnen we de oorzaak opheffen zodat genezing kan plaatsvinden. Ook voor een steeds groeiend aantal artsen, gezondheids-werkers en wetenschappers, die verder willen kijken dan het louter rationeel-lichamelijke, is dit werk dat in verschillende talen werd vertaald, een onschatbare informatiebron geworden om een patiënt te helpen op een diep-psychisch niveau.
Na een eerste deel met praktische wenken over hoe men zijn leven in handen kan nemen, gaat het boek diep in op de psychische, emotionele en mentale achtergronden van meer dan 1300 ziekten en kwaaltjes.


ISBN
9789075849325
Vorm
Gebonden
Uitgever
Uitgeverij Beerlandt Publications bvba.
Druk
17e
Verschenen
01-01-2001
Taal
Nederlands
Pagina's
1088 pp.
Genre
Gezondheid
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris