Tweede adem

ebook
Corine Hartman Serie: Moordmysteries in de Achterhoek (2) | Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 7,99

Tweede adem

ebook EPUB

€ 7,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Tweede adem is het tweede deel van de serie Moordmysteries in de Achterhoek van Corine Hartman. Op een regenachtige namiddag treft dierenarts Zuidema zijn vrouw thuis dood aan. Vermoord, daarover is het rechercheteam van de Politie Gelderland-Midden het snel eens. Maar wie verantwoordelijk is voor de dood van Julia Zuidema is een ingewikkelder vraag.

Hoe meer het team te weten komt, hoe verder het van de oplossing verwijderd lijkt. Ze zou zich op deze sombere dag willen verstoppen voor de wereld. Het is nu droog, maar dreigende donderkoppen verzamelen zich opnieuw in de lucht, als een nieuwe muur van onraad. Met een moeizame glimlach verzekert ze haar partner dat hij zich geen zorgen hoeft te maken. Moet ze dit wel doen? Nelleke knikt naar haar eigen spiegelbeeld, overtuigender dan ze zich voelt. Ze moet erbij zijn. Ook al heeft haar baas de zaak zo goed als gesloten. Haar gevoel zegt dat het erop of eronder wordt.

Inspecteur Nelleke de Winter staat er uiteindelijk alleen voor als alle bewijzen in een richting duiden waarin zij niet gelooft. Overtuigd van haar gelijk is ze daarbij echter allerminst, want onverwachte ontwikkelingen in de cold case van haar twintig jaar geleden verdwenen dochtertje Suzan brengen haar volkomen in de war. Desondanks geeft ze niet op en ze voert een verbeten strijd. Ze moet en zal de waarheid achterhalen. Die van Julia en die van Suzan. Koste wat kost.

ISBN
9789026345111
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Ambo|Anthos
Druk
1e
Verschenen
28-05-2018
Taal
Nederlands
Genre
Thrillers & misdaad
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris