*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

Het verloren symbool

Dan Brown Serie: Robert Langdon | Taal: Nederlands

AVM

€ 24,95

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Robert Langdon wordt onder valse voorwendselen naar Washington gelokt: de stad met de grootste verborgen geheimen uit de geschiedenis. Na aankomst in het Capitool krijgt hij een telefoontje. Peter Solomon, vooraanstaand lid van de vrijmetselarij, filantroop en goede vriend van Langdon, is ontvoerd en verkeert in levensgevaar. Solomons kidnapper wil maar één ding: dat Langdon de codes van het mysterieuze genootschap ontcijfert en de legendarische macht die daardoor vrijkomt overdraagt. Langdon krijgt hulp van Katherine, Solomons zus. Lukt het hun om op hun duizelingwekkende tocht de geheimen van Washington te ontraadselen? Wat hadden de idealen van de geestelijk vaders van de Verenigde Staten gemeen met de denkbeelden van de vrijmetselarij? En kan die kennis het leven van Peter Solomon redden?
ISBN
9789047610038
Vorm
AVM
Uitgever
Rubinstein Publishing BV
Druk
1e
Verschenen
01-04-2010
Taal
Nederlands
Genre
Mediadragers
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris