Let op: Door problemen met onze voorraadsoftware is voor een aantal boeken de huidige voorraadstatus in de winkel niet actueel. Onze excuses voor het ongemak.

366 dagen succesvol

voor iedereen die een gelukkig en succesvol leven niet aan het toeval wil overlaten

David de Kock ; Arjan Vergeer Taal: Nederlands

Gebonden

€ 12,50

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Speciale editie van een bestseller voor het schrikkeljaar 2016

 

Er komt nu een unieke editie van de bestseller 365 dagen succesvol, speciaal voor het schrikkeljaar 2016. In 366 dagen succesvol blijft de gouden fourmule voor een succesvol jaar staan, maar wordt er extra aandacht besteed aan het schrikkeljaar en 29 februari. Wat kan je doen met deze extra dag? Hoe kan deze extra dag jou helpen om jouw jaar succesvol te maken?

David de Kock en Arjan Vergeer helpen de lezer op hun bekende humoristische en nuchtere wijze op weg naar het meest succesvolle (schrikkel)jaar ooit!

 

David de Kock en Arjan Vergeer verzorgen masterclasses in onder andere leiderschap, talentontwikkeling en effectief overtuigen. De masterclass '365 dagen succesvol' is al door duizenden mensen gevolgd.

ISBN
9789000347346
Vorm
Gebonden
Uitgever
Spectrum
Druk
1e
Verschenen
22-10-2015
Taal
Nederlands
Pagina's
200 pp.
Genre
Psychologie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris