*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

De brief voor de koning, luisterboek, 14 CD's

Tonke Dragt Taal: Nederlands

AVM

€ 29,95

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Dit luisterboek vertelt het verhaal van de 16-jarige schildknaap Tiuri, die in de nacht voor hij tot ridder zal worden geslagen een geheime opdracht krijgt. Hij moet een zeer belangrijke brief brengen naar de koning van het naburige Rijk van Unauwen. Het blijkt een opdracht met vele gevaren. Een spannend en meeslepend verhaal met een universeel thema, met kinderen als volwaardige hoofdpersonen, en in een schrijfstijl die jong en oud boeit. Tonke Dragt (1930) schreef 10 romans en vele verhalen en is nog steeds actief als schrijfster en illustrator. De brief voor de koning van Tonke Dragt is de winnaar van de Griffel der Griffels. Dit werd bekend gemaakt aan de vooravond van de Gouden Kinderboekenweek in oktober 2004. Zeventig oud-juryleden van voormalige Griffeljury's kozen uit alle boeken die de afgelopen vijftig jaar een Gouden Griffel wonnen.
ISBN
9789054446552
Vorm
AVM
Uitgever
Rubinstein Publishing BV
Druk
1e
Verschenen
01-01-2005
Taal
Nederlands
Genre
Luisterboeken
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris