Dazyl en de twee stenen beelden

Ed Franck Taal: Nederlands

Gebonden

€ 15,99

Dit artikel kunt u momenteel niet bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels. Bekijk de winkelvoorraad hieronder ↓
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

In de wereld van Dazyl, Poli, Tata en Otto wemelt het van de verhalen. Treurwilgen zijn er vrolijk, de zon is een gebakken ei, dieren praten en kwetteren en zingen. Het Hoofd vertelt hun een verhaal over Jorre, de fluitspeler, en zijn geliefde Laura, die in stenen beelden veranderd zijn. Ook als stenen beelden blijven ze elkaars hand vasthouden. Dazyl en zijn vrienden besluiten dat ze van de beelden weer geliefden willen maken. Om in het verhaal van Het Hoofd te kunnen stappen, moeten ze eerst de zingende bloem vinden en Flap-Flap de vleermuis en Zwartjak de tovenaar. Dazyl en de twee stenen beelden leidt ons naar een kleurrijke wereld vol wonderen in een taal die fladdert en danst.

Ed Franck stapt maar al te graag mee in de verhalen van zijn personages. Hij schrijft liedjes en verhalen voor kleuters en kinderen, historische verhalen, harde detectives, psychologische romans en poëzie voor jongeren. Tussen de bekroningen van zijn werk prijkt tweemaal de belangrijkste prijs voor jeugdliteratuur in Vlaanderen: de Cultuurprijs van de Vlaamse Gemeenschap voor Jeugdliteratuur. Daarnaast won Ed Franck ook verschillende keren de Prijs van de Vlaamse Kinderjury en meerdere Boekenwelpen.
ISBN
9789059087613
Vorm
Gebonden
Uitgever
Davidsfonds/Infodok
Druk
1e
Verschenen
31-08-2016
Taal
Nederlands
Pagina's
96 pp.
Genre
Fictie 7+
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris