De pruimenboom

ebook
Ellen Marie Wiseman Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 9,99

De pruimenboom

ebook EPUB

€ 9,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Voor de liefhebbers van Jenna Blum en Sarah McCoy: De pruimenboom van Ellen Marie Wiseman is een meesterlijk geschreven verhaal over de veerkracht van mensen en liefde die alles doorstaat, tegen de achtergrond van de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog.

Bloei waar je geplant bent, zei haar oma altijd tegen haar. Maar de 17-jarige Christine Bolz weet dat er een hele wereld op haar wacht buiten het Duitse dorpje waar ze is opgegroeid. Een wereld die ze al heeft leren kennen door muziek, boeken en door Isaac Bauerman, de zoon van de welgestelde Joodse familie voor wie ze werkt. De toekomstdromen van Christine en Isaac worden echter wreed verstoord door de opkomst van het regime van Hitler. Een nieuwe wet verbiedt Christine voor Joden te werken en om een relatie met een Jood te hebben. In haar verzet haalt ze zich de woede van de Gestapo en de verschrikkingen van een concentratiekamp op de hals.

Een must read voor liefhebbers van romans over de Tweede Wereldoorlog en verder voor iedereen die houdt van een verhaal dat je in vervoering brengt. Jenna Blum, auteur van Het familieportret'
ISBN
9789029723534
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
KokBoekencentrum Fictie
Druk
1e
Verschenen
14-09-2015
Taal
Nederlands
Pagina's
361 pp.
Genre
Romans
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris