*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

Dagboek voor grote en kleine herinneringen

Elma van Vliet Taal: Nederlands

Gebonden

€ 18,50

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

<>Leg met dit dagboek jouw mooiste, leukste en grappigste herinneringen vast.

Time flies when you’re having fun! Dit is hét dagboek om al die leuke momenten, bijzondere ontmoetingen en grote dromen vast te leggen. Geluk zit vaak namelijk niet in de grote mijlpalen, maar in de kleine gebeurtenissen in het dagelijks leven. Met Dagboek voor grote en kleine herinneringen kun je nu al die verhalen en herinneringen vastleggen in één mooi boek. Om je te helpen bij het schrijven zijn de boeken gevuld met inspirerende vragen. Leuk om nu te maken, geweldig om later terug te lezen.

Ook in deze serie: Dagboek voor mijn zoon, Dagboek voor mijn dochter, Eigen wijsheden, Poëziealbum en Familie vakantiedagboek.

Elma van Vliet is bekend geworden met het boek Mam, vertel eens, dat ze maakte voor haar moeder toen die ernstig ziek werd en ze haar nog zoveel wilde vragen. Het werd het eerste in een reeks producten die helpen bij het maken, delen en bewaren van dierbare herinneringen. Elma’s boeken en spellen zorgen in de drukke wereld waarin we leven voor écht contact met de mensen om ons heen.

ISBN
9789000353774
Vorm
Gebonden
Uitgever
Spectrum
Druk
1e
Verschenen
05-10-2016
Taal
Nederlands
Pagina's
208 pp.
Genre
Lifestyle
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris