Mijn leven als medium

ebook

Hoe jij ook kunt communiceren met het universum

Fleur Leussink Taal: Nederlands

ebook

€ 12,99

Mijn leven als medium

ebook

€ 12,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

<>De Nederlandse Fleur is in L.A. het medium van de sterren

Fleur Leussink heeft haar hele leven al het vermogen om te communiceren met overledenen en ze heeft talloze families van over de hele wereld geholpen. LA Magazine riep haar uit tot een van de beste mediums ter wereld. In De andere kant zal ze de vragen beantwoorden die ze elke dag krijgt en laten zien dat een medium niet iets mystieks is, maar juist iets heel toegankelijks is voor iedereen. Al lezende leer je hoe je jouw intuïtie kunt volgen, tekens kunt lezen en hoe je zelf kunt communiceren met ‘de andere kant’.

Het is het perfecte boek voor iedereen die zijn eigen spirit beter wil leren kennen en die een connectie wil voelen met verloren dierbaren. Aan de hand van anekdotes uit meer dan duizend lezingen en haar persoonlijke verhaal, geeft Fleur je houvast en sturing, zodat je zelf dichter bij de verbinding met de andere kant kunt komen.

Fleur Leussink groeide op in Nederland maar verhuisde naar Amerika waar ze door CBS en LA Magazine uitgeroepen werd tot een van de beste mediums in LA. Met haar aangeboren vermogen om rechtstreeks met overleden dierbaren te communiceren, heeft ze talloze gezinnen van over de hele wereld met elkaar verbonden. In Los Angeles is ze een veelgevraagd medium voor bekende muzikanten, acteurs en politici.

ISBN
9789000378944
Vorm
ebook
Uitgever
Spectrum
Druk
1e
Verschenen
02-11-2021
Taal
Nederlands
Pagina's
272 pp.
Genre
Theologie, Esoterie & Filosofie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris