Hier is alles nog mogelijk

Gianna Molinari Taal: Nederlands

Paperback

€ 20,99

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, binnen 1-2 dagen bezorgd
Hier is alles nog mogelijk

Paperback

€ 20,99

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 naar NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad

Avond aan avond kijkt een jonge nachtwaakster naar de beelden op de bewakingscamera. Niets beweegt. De dagen van de verpakkingsfabriek zijn geteld, bijna alle medewerkers zijn al vertrokken. Maar als het gerucht gaat dat een wolf het terrein is binnengedrongen, ontstaan er kleine barsten in de eentonigheid. Is hij er echt? Hoe gevaarlijk is hij?

Met behulp van tekeningetjes, lijstjes en foto's probeert ze zicht te krijgen op de feiten, maar hoe nauwkeuriger ze het spoor van de wolf volgt, hoe meer zekerheden er verdwijnen. Wat heeft de dreiging van de wolf te maken met de man die vlak bij de fabriek uit een vliegtuig is gevallen? En welk verband is er met de bankroofster van wie het spookbeeld van haar gezicht in het raam wel heel sterk lijkt op dat van de nachtwaakster zelf?

Op soms speelse wijze vervaagt Gianna Molinari de grenzen die wij om ons heen trekken. Haar verrassende verhaal is een pleidooi voor nieuwsgierigheid in plaats van angst, voor aandacht in plaats van voorbehoud, voor Het Grote in de kleinigheden van het dagelijks bestaan.

ISBN
9789028427761
Verschenen
13-09-2019
Bindwijze
Paperback
Pagina's
192 pagina's
Druk
1e
Taal
Nederlands
Auteur(s)
Vertaler
Gerrit Bussink
Formaat
21,1 cm x 13,7 cm x 1,6 cm
Gewicht
261 gram
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris