Ongetemd leven

ebook

Vind het lef om helemaal jezelf te zijn

Glennon Doyle Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 5,99

Ongetemd leven

ebook EPUB

€ 5,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Bestsellerauteur Glennon Doyle laat in Ongetemd leven zien hoe vrouwen volledig en krachtig zichzelf kunnen zijn en daarmee meer geluk in het leven kunnen ervaren. Van jongs af aan hebben vrouwen geleerd te leven naar de verwachtingen van de buitenwereld, en Doyle pleit er in dit boek voor dat we die verwachtingen nu loslaten en ontdekken wie we echt willen zijn.

Door haar eigen verhaal met de lezer te delen geeft de auteur ons allemaal de kracht om gehoor te geven aan de innerlijke stem die wij te lang hebben genegeerd. Alleen door echt jezelf te zijn, kun je werkelijk gelukkig zijn en je mooiste leven leiden. Ontdek wie jij was, voordat de wereld jou vertelde wie je moest zijn.

Zou het niet fantastisch voelen om volledig en krachtig jezelf te zijn? Ongetemd leven is eerlijk, kwetsbaar en compassievol en Glennon Doyle inspireert als nooit tevoren. Daarnaast is dit een heerlijk meeslepend verhaal over liefde, vertrouwen en overwinning.

'Als je er klaar voor bent, dan zal dit boek je brein door elkaar schudden en je ziel laten schreeuwen. Ik ben zo klaar voor mezelf na het lezen van dit boek. Alsof ik voor de eerste keer ooit in mijn lichaam zit. Wow. Iedereen die het vermogen heeft om echt los te laten en om je aan je eigen verlangens voor een dierbaar leven over te geven doe het. Lees het. Beleef het. Oefen het.' - ADELE

Ongetemd leven zal vrouwen bevrijden emotioneel, spiritueel en fysiek. Het is fenomenaal. - Elizabeth Gilbert

Moedigt vrouwen aan de gevestigde orde af te wijzen en hun intuïtie te volgen. - Publishers Weekly

Glennon Doyle is de auteur van de bestsellers Carry on en leef en Carry on, heb lief. Ze is activiste, spreker en influencer en woont in Florida met haar vrouw en drie kinderen.

ISBN
9789021577128
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Kosmos Uitgevers
Druk
1e
Verschenen
14-07-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
266 pp.
Genre
Lifestyle
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris