*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

Huilen Boos zijn Ruzie

H. van Hasselt-Mooy Taal: Nederlands

Paperback

€ 20,00

Op werkdagen voor 23.59 uur besteld, binnen 1-2 dagen bezorgd
Huilen Boos zijn Ruzie

Paperback

€ 20,00

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 binnen NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad

Huilen, boos zijn, ruzie bij kinderen zijn gevoelens en gedragingen waarmee opvoeders nogal eens worstelen. Dit boek wil hen meer inzicht bieden in emoties die een rol spelen bij dergelijk gedrag en reikt concrete richtlijnen aan hoe zij hier het beste mee om kunnen gaan. Daarbij ook aandacht voor de gevoelens en gedachten van de opvoeders zelf.

Huilen, boos zijn, ruzie richt de aandacht op het belang van het zelfvertrouwen van een kind; op het (mogen) ontladen van emoties en deze niet af te reageren en op het in de omgang met anderen leren opkomen voor jezelf en rekening houden met de ander. Onmisbaar bij dit alles is, dat opvoeders openstaan voor de aanleg, de talenten en de ontwikkelingsfase van het kind.

Drs. Hanneke van Hasselt-Mooy is ontwikkelingspsycholoog, gespecialiseerd in beeldend werken met kinderen en bio-energetica. Zij is lange tijd werkzaam geweest in een psychologische adviespraktijk voor ouders en kinderen, en is thans werkzaam als Gordon-docent. Zij ontwikkelt en geeft trainingen en cursussen op diverse terreinen van opvoedingbegeleiding en -ondersteuning.
ISBN
9789066658936
Vorm
Paperback
Uitgever
SWP, Uitgeverij B.V.
Druk
3e
Verschenen
16-10-2007
Taal
Nederlands
Pagina's
132 pp.
Genre
Onderwijs & Opvoeding
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris