*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

De levensopdracht van nieuwetijdskinderen

wie ze zijn en wat ze ons leren

Hans Stolp Taal: Nederlands

Paperback

€ 16,50

Afwijkende levertijd: 1 - 2 werkdagen
De levensopdracht van nieuwetijdskinderen

Paperback

€ 16,50

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 binnen NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad

Nieuwetijdskinderen staan bekend als druk en chaotisch. Ook zijn ze gevoeliger dan kinderen uit vroegere generaties. Dat komt omdat hun geestelijke lichamen een beetje zijn gaan 'lubberen' en niet meer zo vast aan het fysieke lichaam zitten.

De gevoeligheid van nieuwetijdskinderen moeten we liever niet bestrijden met ritalin, we moeten integendeel de samenleving zo omvormen dat nieuwetijdskinderen zich hier welkom voelen en hier kunnen leven, zonder als ziekelijk, afwijkend of wat dan ook bestempeld te worden.

Wanneer we voor deze weg kiezen, zullen de nieuwetijdskinderen zelf onze samenleving gaan omvormen tot een wereld zonder scheidsmuren, zonder dogma's en met mensen die denken met hun hart en niet alleen met hun hoofd. Dat leidt uiteindelijk tot een nieuwe geneeskunde, een nieuwe economie, rechtspraak en ga zo maar door.

Nieuwetijdskinderen zullen door hun unieke wezen een groot aandeel hebben in het omvormen van onze samenleving. Zoals Stolp schrijft: 'zij mogen de weg banen naar een nieuwe samenleving; zij bouwen aan de bruggen, waarlangs de mensheid vanuit een oude wereld een nieuwe wereld binnengeleid zal worden.'

ISBN
9789020204018
Vorm
Paperback
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
Druk
10e
Verschenen
01-04-2010
Taal
Nederlands
Pagina's
152 pp.
Genre
Zwangerschap en opvoeding
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris