De mysteriën van Christus

ebook

Voor wie het geheim begrijpen wil

Hans Stolp Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 12,99

De mysteriën van Christus

ebook EPUB

€ 12,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

In De mysteriën van Christus vertelt Hans Stolp op geheel eigen wijze over het esoterisch christendom, dat zo anders kijkt naar de geheimen die zijn verbonden met Jezus Christus dan dat de kerkelijke traditie dit doet. Wonderschone materie voor de liefhebbers, zoals alleen Hans Stolp die aanreiken kan.

Waarom, vroeg Hans Stolp zich als kind al af, kreeg hij wel drie verschillende namen: Jezus, Christus en Jezus Christus? Met die verschillende namen zijn grote geheimen verbonden. Na jarenlang onderzoek naar de vraag Wie is Jezus? vertelt hij in dit boek over de mysteriën van de kosmische Christus, van Jezus van Nazareth, van Jezus Christus en van de Christus. Maar, zo schrijft Hans Stolp: U hoeft overigens wat mij betreft niets te geloven van wat er in dit boek staat: de tijd van geloven op gezag van een ander is definitief voorbij. Maar misschien zijn er inzichten of themas die u raken en waarvan uw ziel zegt: ja, ik voel dat het zo moet zijn. Neem die inzichten dan mee en laat ze uw leven verrijken.

Volg Hans Stolp langs de mysteriën van Christus, langs inzichten of themas waarvan uw ziel zegt: ja, ik voel dat het zo moet zijn.

Hoe waar is het dat zelfs het diepste donker geschenken in zich draagt. Hoe waar is het dat het donker de geboortegrond van een nieuw en hoger inzicht en van een hoger bewustzijn is. Hoe waar dat Christus ons dan zo nabij komt. Hans Stolp

ISBN
9789020217506
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
Druk
1e
Verschenen
20-07-2021
Taal
Nederlands
Genre
Theologie, Esoterie & Filosofie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris