De mysteriën van Christus

De mysteriën van Christus

luisterboek

Voor wie het geheim begrijpen wil

Hans Stolp Taal: Nederlands

Luisterboek MP3

€ 15,00

De mysteriën van Christus

Luisterboek MP3

€ 15,00

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

In De mysteriën van Christus vertelt Hans Stolp op geheel eigen wijze over het esoterisch christendom, dat zo anders kijkt naar de geheimen die zijn verbonden met Jezus Christus dan dat de kerkelijke traditie dit doet. Wonderschone materie voor de liefhebbers, zoals alleen Hans Stolp die aanreiken kan.

Waarom, vroeg Hans Stolp zich als kind al af, kreeg hij wel drie verschillende namen: Jezus, Christus en Jezus Christus? Met die verschillende namen zijn grote geheimen verbonden. Na jarenlang onderzoek naar de vraag “Wie is Jezus?” vertelt hij in dit boek over de mysteriën van de kosmische Christus, van Jezus van Nazareth, van Jezus Christus en van de Christus. Maar, zo schrijft Hans Stolp: “U hoeft overigens wat mij betreft niets te geloven van wat er in dit boek staat: de tijd van geloven op gezag van een ander is definitief voorbij. Maar misschien zijn er inzichten of thema’s die u raken en waarvan uw ziel zegt: ja, ik voel dat het zo moet zijn. Neem die inzichten dan mee en laat ze uw leven verrijken.”

Volg Hans Stolp langs de mysteriën van Christus, langs inzichten of thema’s waarvan uw ziel zegt: ja, ik voel dat het zo moet zijn.

“Hoe waar is het dat zelfs het diepste donker geschenken in zich draagt. Hoe waar is het dat het donker de geboortegrond van een nieuw en hoger inzicht en van een hoger bewustzijn is. Hoe waar dat Christus ons dan zo nabij komt.” – Hans Stolp

ISBN
9789020218510
Vorm
Luisterboek MP3
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
Verschenen
08-10-2021
Taal
Nederlands
Genre
Theologie, Esoterie & Filosofie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris