*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

Het Bezoek

Het Bezoek

luisterboek

Een relatie is als twee eilanden: zonder brug gedoemd tot vereenzaming

Hans 't Hart Taal: Nederlands

Luisterboek MP3

€ 7,99

Dit artikel is niet verkrijgbaar

Wanneer je zoek bent naar een manier om uw relatie te verbeteren of te verdiepen, dan lees je in dit boekje een krachtige manier om dat te bereiken: het ‘bezoek’. Leer uw partner weer in de ogen te kijken, met nieuwe ogen te bekijken en als een bron van rust en plezier te ervaren. Het Bezoek wordt voorgelezen door de bekende Radio 5-presentator Tom Herlaar.

De verbinding tussen partners, die in het begin van een relatie vaak wel oké is, komt in de jaren daarna dikwijls onder druk te staan. Je hoeft daar niet van op te kijken of het vreemd te vinden: het gebeurt bij vrijwel iedereen. Alleen: als je niet weet hoe je hiermee om moet gaan, zal dit resulteren in vereenzaming en vervreemding van elkaar en, in het ergste geval, een relatiecrisis.

*Heilig moment voor jou en je partner*

Met Het Bezoek kun je op een effectieve manier werken aan het herstel of aan de verdieping van je relatie. Zo'n bezoek houdt veel meer in dan gewoon een goed gesprek met elkaar, je hart luchten of vragen hoe de dag van de ander was. Een bezoek is een veilige verbinding met elkaar leggen, een soort van heilig moment voor jou en je partner creëren.

Veel plezier met het luisteren naar Het Bezoek. Op www.hetbezoek.nl kunt u de bijlages die bij dit boek horen, downloaden.
ISBN
9789463270403
Vorm
Luisterboek MP3
Uitgever
Bookora
Verschenen
23-01-2018
Taal
Nederlands
Genre
Poëzie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris