Eigentijdse wildgerechten
200 verrassende klassiekers en moderne wildgerechten
0 Recensies
Samenvatting
Samenvatting
Eigentijdse wildgerechten is een modern en eigentijds kookboek dat per dier verrassende, nieuwe recepten én niet voor de hand liggende bereidingswijzen toont. Denk daarbij aan (buiten) grillen, aan wildpizza's of fast food (ree-hamburgers, hotdogs) of aan inmaken en maken van patés, terrines en worsten. Zelfs de sous-vide techniek wordt toegepast met verrukkelijke resultaten.Natuurlijk geeft Rüssel de traditionele bereidingswijze en schuwt hij receptuur als hazenpeper niet, maar het gros van zijn recepten is modern en uitdagend. Denk aan involtini van wildzwijn, wilde eend op zoetzuur of fazantravioli.
De meer dan honderd beproefde en eenvoudig te begrijpen en te bereiden recepten van professioneel chef-kok en fervent jager Harald Rüssel richten zich voornamelijk op de bereiding van het vlees. Ze worden aangevuld met een uitgebreide collectie van bijgerechten en basisrecepten die kunnen worden gecombineerd naar wens en smaak.
Specificaties
Specificaties
ISBN
9789045212241
Genre
Verschenen
28-09-2017
Bindwijze
Gebonden
Pagina's
256 pagina's
Druk
1e
Taal
Nederlands
Uitgever
Auteur(s)
Vertaler
Nannie Nieland- Weits
Formaat
28,1 cm x 20,7 cm x 2,7 cm
Gewicht
1263 gram
Recensies (0)
Recensies (0)
Geen recensies beschikbaar.