Mac OSX Leopard

Paperback

€ 9,95

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Dit handige gebruikersboek is zoals je Mac zelf: inspirerend, intu´tief en gemakkelijk. Het is bedoeld voor zowel de Mac-beginner als de ervaren gebruiker die nu wel eens dieper in de materie wil duiken.

In 34 heldere, gedetailleerde hoofdstukken komen alle verschillende aspecten en onderdelen van OS X Snow Leopard aan bod: de juiste configuratie, gebruikersbeheer, Time Machine, iLife, iCal, iChat, Safari, Mail, MobileMe, ...Alles wordt vanaf de eerste stappen beschreven, met veel tips, opmerkingen en waarschuwingen die allemaal afkomstig zijn uit de praktijk van de auteurs.

Zodra je alle ins en outs van de Mac onder de knie hebt, diepen de auteurs talloze praktische, meer geavanceerde mogelijkheden uit die het werken met de Mac nog efficiÙnter en plezieriger maken. Je leert bijvoorbeeld hoe u OS X in een thuisnetwerk integreert en optimaal laat functioneren, en hoe je Windows-only software op de Mac installeert en gebruikt. Ook een overzicht van de handigste applicaties en commando's om veel voorkomende problemen op te lossen ontbreekt niet.
ISBN
9789045647937
Vorm
Paperback
Uitgever
MainPress B.V.
Druk
1e
Verschenen
01-02-2010
Taal
Nederlands
Pagina's
606 pp.
Genre
Informatica & Exacte vakken
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris