In stilte gehuld

ebook
Heather Gudenkauf Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 9,99

In stilte gehuld

ebook EPUB

€ 9,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

In de vroege ochtend van een warme dag in augustus verdwijnen twee zevenjarige meisjes spoorloos. Calli Clark, die sinds een traumatische gebeurtenis in haar peutertijd niet meer praat en Petra, haar hartsvriendin die voor haar spreekt. Zijn ze samen weggelopen? Zijn ze meegelokt? Iedereen helpt zoeken, iedereen is verdacht.

Calli's moeder Antonia is aanvankelijk vol vertrouwen dat haar dochter snel terugkomt. Calli gaat vaker alleen het bos in en kent het op haar duimpje. Hoewel ze ervan overtuigd is dat haar agressieve en vaak afwezige man niets met de verdwijning van de meisjes te maken heeft, slaat de twijfel toe wanneer Antonia in haar achtertuin een grote en een kleine voetafdruk vindt. Samen met Petra's vader en de hulpsheriff, Antonia's schoolliefde, gaat ze op zoek naar de meisjes.

Maar ook Calli's oudere broer Ben, haar steun en toeverlaat, gaat het bos in. Alleen. Zonder dat hij weet dat hij daarmee zijn eigen leven op het spel zet.

Met In stilte gehuld heeft Heather Gudenkauf een weergaloze pageturner geschreven, die een spannend plot combineert met een intrigerend familieverhaal.

'Heather Gudenkauf zet de vaart er goed in en bouwt de spanning perfect op.' - Publishers Weekly

Over de auteur
Heather Gudenkauf studeerde aan de Universiteit van Iowa en werkt in het onderwijs. Ze woont in Dubuque, Iowa, met haar man, drie kinderen en een verwende hond. In stilte gehuld is haar veelgeprezen debuut, waarvan in de VS meer dan 350.000 exemplaren zijn verkocht. Momenteel werkt ze aan haar tweede roman.
ISBN
9789032512309
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
de Kern
Druk
1e
Verschenen
14-02-2012
Taal
Nederlands
Genre
Romans
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris