Toetsen in het hoger onderwijs

Paperback

€ 43,95

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, binnen 1-2 dagen bezorgd
Toetsen in het hoger onderwijs

Paperback

€ 43,95

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 naar NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad

Dit boek geeft een breed overzicht van toets- en beoordelingsvormen in het hoger onderwijs. Ook beschrijft het verschillende aspecten van toetsen en het toetsproces. Het boek geeft handreikingen en praktijkvoorbeelden. Daarmee is het een praktische en inspirerende informatiebron voor opleidingen, examencommissies, toetscommissies en (aankomende) docenten.

In deze vierde druk staan nieuwe hoofdstukken over onder meer de kwaliteitspiramide, het samenwerken bij toetsontwikkeling, het toetsen van creativiteit en over de rechtsbescherming van examinandi. De hoofdstukken over digitaal toetsen en ervaringscertificaten (EVC) zijn herschreven. Bijvoorbeeld met extra informatie over flexibel onderwijs. In ieder hoofdstuk is veel aandacht voor de rol van de docent.

Toetsen in het hoger onderwijs kan gebruikt worden om een goed toetsbeleid op te zetten en uit te voeren. Daarmee is het geschikt om het certificaat Basiskwalificatie Examinering (BKE) en het Seniorkwalificatie Examinering (SKE) te behalen. Het boek is toegankelijk en daarom ook goed bruikbaar voor toetsconstructie in het voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs.


ISBN
9789036816786
Verschenen
15-06-2017
Bindwijze
Paperback
Pagina's
472 pagina's
Druk
4e
Taal
Nederlands
Redacteur
Henk van Berkel ; Anneke Bax ; Desirée Joosten-ten Brinke
Formaat
23,9 cm x 16,8 cm x 2,3 cm
Gewicht
628 gram
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris