De kunst van moeiteloos zijn

Henny Cramers Taal: Nederlands

Paperback

€ 21,90

Op werkdagen voor 23.59 uur besteld, binnen 1-2 dagen bezorgd
De kunst van moeiteloos zijn

Paperback

€ 21,90

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- binnen NL en BE
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad

Een boek over hoe het leven moeiteloos kan, eenvoudig door ons denken te veranderen. Door andere gedachten te denken dan we gewend zijn.
Over hoe ZIJN moeiteloos kan, moeiteloos is. Dat "spiritueel bewustzijn" geen lange weg hoeft te vergen, geen moeilijke oefeningen, geen discipline. Dat voor iedereen is weggelegd, wat "spirituele leiders" onderwijzen, prediken of leven. Eenvoudig. "Nirvana is only a few Mindf*cks away"
De inhoud is tegelijk praktisch en filosofisch. Zowel gids als denkraam. Tegelijk geruststellend en overhoop gooiend. Het is eigenzinnig én niets nieuws. Er bestaat niet zoiets als duaal of non duaal, alles is beide. Alles is zowel illusie als werkelijkheid. Het is niet mogelijk onderscheid te maken en het is niet mogelijk geen onderscheid te maken. Dikke lol dus.
Dit boek is voor iedereen die zijn denken op de proef wil stellen. En vooral ook voor elk die dat niet wil. Voor iedereen die niet in heilige huisjes gelooft. En zeker ook voor allen die heilig in heilige huisjes geloven.
Het is een boek voor iedereen die gelooft, of wenst, of weet, of hoopt dat het leven moeiteloos kan, die wil geloven dat de hemel op aarde mogelijk is. En voor iedereen die zichzelf wil bewijzen dat dat niet zo is. Een boek voor iedereen die wil kiezen en die het leven van zijn of haar eigen keuze wil leven. Zonder enige reserves.

Henny Cramers, geboren in 1958, is actief als zelfstandig coach/trainer, spreker en schrijver. In zijn 'Praktijk voor Levenskunst' coacht hij mensen die zich vrij willen voelen zichzelf te zijn en onbevangen hun essentie te leven.
ISBN
9789087593957
Vorm
Paperback
Uitgever
U2pi BV
Druk
1e
Verschenen
31-10-2013
Taal
Nederlands
Pagina's
170 pp.
Genre
Psychologie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris