Een film met Sophia

ebook
Herman Koch Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 14,99

Een film met Sophia

ebook EPUB

€ 14,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Een film met Sophia is de nieuwe roman van Herman Koch. Een spannende roman over de laatste film van een beroemde filmmaker en zijn fascinatie voor de jonge hoofdpersoon.

Weet jij misschien waar Sophia is? Ze is vannacht niet thuisgekomen en ik heb het nummer van haar vriendje niet. Bel me even. Zo luidt het bericht dat filmregisseur Stanley Forbes op oudejaarsavond krijgt van Karl Hermans, een gevierd schrijver.

Stanley heeft Karls beeldschone zeventienjarige dochter gecast voor zijn nieuwste film, die na zijn Amerika-avontuur zijn grote comeback in Nederland moet worden. Met graagte werpt hij zich op als vaderfiguur voor Sophia. Maar tijdens de opnames van zijn mozaïekfilm, met naast Sophia een hoofdrol voor steracteur Michael Bender, worden Stanleys motieven steeds onduidelijker. Wat wil hij eigenlijk, met deze film, met dit meisje en met zichzelf?

Hij weet precies waar Sophia is, maar besluit met antwoorden te wachten.

Een film met Sophia van Herman Koch is een spannende roman over de vaderlijke liefde voor een jonge actrice, de verdorven filmwereld en de zinloosheid van verre reizen.

'Wie Koch kent, weet gemanipuleerd te gaan worden, met onweerstaanbare vertellers en superieure ironie. En ook nu weer krijgt hij je in de tang. NRC

Een spannende roman over de liefde voor een jonge actrice, de verdorven filmwereld en de kunst van het thuisblijven.' VPRO

'Een geslaagde roman over de complexe menselijke natuur.' Margriet

'Herman Koch slaat verrassend toe in bijtende roman.' Elsevier (vier sterren)

ISBN
9789026353055
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Ambo|Anthos
Druk
1e
Verschenen
31-08-2021
Taal
Nederlands
Pagina's
211 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris