De kathedraal van de zee (Special 2013 Blz.)

Ildefonso Falcones Taal: Nederlands

Paperback

€ 6,95

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Zoals je van ons gewend bent, hebben we weer een bijzondere exclusieve uitgave voor je geselecteerd: De kathedraal van de zee van Ildefonso Falcones.


Over De kathedraal van de zee:

Monumentale roman over vrijheid en vriendschap Begin veertiende eeuw. Wie erin slaagt een jaar en een dag binnen de stadsmuren van Barcelona te wonen, is vrij mens volgens het plaatselijk recht. De Catalaanse boer Bernat glipt door de poort naar binnen en redt zo zijn babyzoon Arnau van een leven als lijfeigene. Het kind groeit op in de bruisende binnenstad, waar een kathedraal in aanbouw is: de Santa María del Mar. Samen met zijn boezemvriendje Joan werkt hij mee.

In de loop der jaren gaat het Arnau als vrij man voor de wind: hij overleeft honger, oorlog en zelfs de zwarte dood. Maar dan belandt hij door verraad in de kerkers van de Inquisitie.

Wat is zijn vroegere vriendschap met Joan nog waard?

Ildefonso Falcones is een Catalaan in hart en nieren. Hij woont in Barcelona en werkt daar als advocaat. De kathedraal van de zee is zijn debuut, waaraan hij vier jaar gewerkt heeft. De roman is een enorme bestseller in Spanje, en de vertaalrechten zijn verkocht aan achtentwintig landen.

Deze exclusieve Blz-uitgave is verkrijgbaar zoland de voorraad strekt!

ISBN
9789021810287
Vorm
Paperback
Uitgever
Sijthoff
Druk
1e
Verschenen
28-11-2013
Taal
Nederlands
Pagina's
688 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris