Warehousing en fysieke distributie

J. Engelbregt ; N. Kruijer Serie: Logistiek verbeteren (4) | Taal: Nederlands

Paperback

€ 61,95

Op werkdagen voor 23.59 uur besteld, binnen 1-2 dagen bezorgd
Warehousing en fysieke distributie

Paperback

€ 61,95

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- binnen NL en BE
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad

Warehousing en fysieke distributie is het vierde en laatste deel in de serie Logistiek verbeteren. Dit boek gaat over de fysieke distributie: de route van fabrikant tot consument, die bestaat uit opslag, interne verwerking en transport.

Bij het onderwerp warehousing wordt aandacht besteed aan de verschillende activiteiten die je in een distributiecentrum tegenkomt, in het bijzonder opslag, orderverzamelen en intern transport. Ook de mogelijkheden van een warehousemanagementsysteem komen aan de orde. Een praktisch tienstappenplan helpt bij het maken van een ontwerp van een distributiecentrum.

Bij transport komen alle verschillende transportmodaliteiten aan de orde, de mogelijkheden van een transportmanagementsysteem, het plannen van ritten en routes en de problemen bij de kostprijsberekening in het transport. Daarnaast wordt uitgebreid ingegaan op outsourcing van warehousing en transport. Als (logistiek) manager ben je immers vaak betrokken bij het strategisch uitbesteden van activiteiten aan een specialist. Want het kan altijd beter, sneller, flexibeler of goedkoper.
ISBN
9789047300625
Vorm
Paperback
Uitgever
Boom Lemma uitgevers
Druk
1e
Verschenen
01-05-2009
Taal
Nederlands
Pagina's
467 pp.
Genre
Management, Economie & Communicatie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris