De kabouterman

een zinderende thriller

Jaap Kooistra Taal: Nederlands

Paperback

€ 20,50

Op werkdagen voor 23.59 uur besteld, binnen 1-2 dagen bezorgd
De kabouterman

Paperback

€ 20,50

Nieuwe boeken gratis bezorgd t/m 31-12-2021 naar NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren t/m 10 januari 2022
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad

Deze spraakmakende misdaadroman laat je niet los!
Rechercheur de heer A. H. Buikema

Dit meeslepende verhaal beschrijft de ijzingwekkende belevenissen van de gedreven rechercheur Nora Bouwman.
Deel 1. Terschelling. Tijdens Oerol verdwijnt een jonge vrouw, Kim van Buytene, spoorloos. Haar vriendin Nora Bouwman stort zich op de mysterieuze zaak, hoewel zij door de korpsleiding op non-actief is gesteld.
Deel 2. Curaçao. Als een maand later blijkt dat zich daar een vergelijkbare verdwijning heeft voorgedaan, met achterlating van een identieke gruwelijke handtekening van de dader, verplaatst het verhaal zich naar Curaçao. Nora's bemoeienissen leiden tot frustraties bij het team maar ook tot een escalerende liefdesrelatie met de Curaçaose inspecteur.
Deel 3. Amsterdam. Een paar weken later wordt de Amsterdamse lerares Anouk bedreigd. Als haar zoontje wordt ontvoerd, is de overeenkomst met de verdwijning van Kim op Terschelling en Bjorn op Curaçao frappant. Anouk zoekt hulp bij Nora. De nachtelijke zoektocht naar het jongetje in het Amsterdamse Bos en de achtervolging van de dader op het IJsselmeer leiden tot een overweldigende apotheose.
Een adembenemend thrillerdebuut.

Dit verhaal is meer dan alleen een thriller. Een actueel maatschappelijk probleem ligt mede ten grondslag aan dit indrukwekkende verhaal.

Jaap Kooistra, geboren in Warten (1946), was veertig jaar als docent/directeur werkzaam in het voortgezet onderwijs. Hij is een creatieve duizendpoot en presenteerde zich als dichter, schilder, toneelschrijver en musicus. In 2013 verscheen zijn roman: Melodie van een Eiland (zie videoclip op YouTube). De roman werd lovend ontvangen. De kabouterman is zijn debuut als thrillerschrijver.

www.jaapkooistra.nl
ISBN
9789089549990
Vorm
Paperback
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
Druk
1e
Verschenen
10-11-2017
Taal
Nederlands
Pagina's
466 pp.
Genre
Thrillers & misdaad
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris