Steen der wijzen

ebook
James Rollins Serie: Sigma Force (1) | Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 7,99

Steen der wijzen

ebook EPUB

€ 7,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

James Rollins
Steen der Wijzen
Sigma Force 1

Een nachtmis in de Dom van Keulen ontaardt in een bloedbad. De daders verdwijnen spoorloos met hun buit: het relikwie van de bijbelse Wijzen uit het Oosten. Het getuigenis van de enige overlevende zorgt voor opschudding in het Vaticaan.

Een kardinaal verzoekt de Romeinse agente Rachel Verona een discreet onderzoek in te stellen. Ook doet hij een beroep op Sigma - een geheime Amerikaanse elite-eenheid. Sigma stuurt een team van wetenschappers en militairen onder leiding van Grayson Pierce om de getuigenverklaring te verifiëren.

De daders behoren tot een mystieke, geheime broederschap van alchemisten en moordenaars, die de relieken willen gebruiken om de wereld diepgaand te veranderen. Het zijn fanatici die zich door niets en niemand laten tegenhouden.

Pierce en Verona worden zowel jager als prooi en moeten alle zeilen bijzetten om te overleven. Het spoor leidt naar een historische locatie waar wetenschap en religie samenkomen...

Steen der Wijzen is een adembenemende thriller die intellectuele puzzels en mystiek combineert met razende actie. Rollins pakt zijn research grondig aan. Dit is dan ook een thriller waar je wat van opsteekt feit en fictie vormen een onontwarbaar kluwen.

ISBN
9789024565108
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Luitingh Sijthoff
Druk
1e
Verschenen
09-09-2014
Taal
Nederlands
Pagina's
382 pp.
Genre
Thrillers & misdaad
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris