Wat nou als het ook anders kan?

ebook

Neem zelf de regie in handen en creëer het leven dat jij wil

Janne Schuijn Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 11,99

Wat nou als het ook anders kan?

ebook EPUB

€ 11,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Leef je je leven op de automatische piloot in plaats van bewust te kiezen waar je mee bezig bent? Ben je bang voor de mening van anderen, en pas je je daarom continu aan zodat je maar geen kritiek krijgt?

Mindsetcoach Janne Schuijn helpt je in dit boek brutaal eerlijk te worden naar jezelf. Het leven is immers geen generale repetitie. Hoe wil jij op je leven terugkijken wanneer je op je sterfbed ligt?

Veel mensen denken dat we nu eenmaal zijn hoe we zijn en het daarmee moeten doen. Janne laat zien dat dat niet hoeft; je kunt leren dealen met alle vastgeroeste patronen en overtuigingen die jou op dit moment tegenhouden voluit te leven. In dit boek ontdek je: - Hoe je van je perfectionisme, uitstelgedrag en gepieker afkomt. - Waarom voor jezelf kiezen juist níét egoïstisch is (maar ook hoe je dealt met het eventuele schuldgevoel). - Hoe je meer in het hier en nu kunt, zonder dat je daarvoor eerst ‘jezelf moet vinden’ op retraite in een ver land. - Hoe je het #fucktheodds-principe kunt toepassen in je eigen leven. - Wat de werkelijke basis van geluk is (het zal je verbazen).
ISBN
9789044977943
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Lev.
Druk
2e
Verschenen
03-06-2019
Taal
Nederlands
Pagina's
224 pp.
Genre
Psychologie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris