Veelkleurigheid

ebook
Jantine Veenhof Serie: Essentials je geloof leven (7) | Taal: Nederlands

ebook Adobe PDF

€ 4,99

Veelkleurigheid

ebook Adobe PDF

€ 4,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Veelkleurigheid
Jij gaat naar de kerk, je vriend niet. Je buurman koopt een Audi, maar je vriendin gaat naar de voedselbank. Je zus praat over haar verdriet, jij verwerkt in stilte. Hoe ga je om met de verschillen tussen mensen? Hoe kun je veelkleurigheid op waarde schatten? Juist vanuit de Bijbel leren we dat we een gezamenlijke basis hebben: we zijn geschapen naar het beeld van God. Vanuit die basis bespreekt de auteur thema's zoals verschillen tussen vrouwen, verschil in roeping, armoede en rijkdom, culturen en geloven, omgaan met verdriet. Het boek biedt een bijbels perspectief op verschil, veelkleurigheid en uniciteit, en opent daarmee je ogen voor jezelf en de ander.

Ds. Jantine van Iersel-Veenhof (1986) is predikant in de Protestantse Gemeente De Lichtbron in Wateringen. Zij richt zich op missionaire kerkvernieuwing in de bestaande kerk, zingeving voor twintigers en jonge gezinnen, en stimuleert het geloofsgesprek.

Essentials - je geloof leven. Een bijbelstudieserie voor vrouwen over dingen die ertoe doen. De Essentials-serie inspireert vrouwen van nu om God te betrekken bij elk facet van hun leven. Geschikt voor persoonlijke bijbelstudie of in een groep. Met verdiepingsvragen.
ISBN
9789023979227
Vorm
ebook Adobe PDF
Uitgever
KokBoekencentrum Non-Fictie
Druk
1e
Verschenen
07-07-2015
Taal
Nederlands
Pagina's
98 pp.
Genre
Theologie, Esoterie & Filosofie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris