Op zoek naar de ware bundel (4-in-1)

ebook
Jennifer Probst Serie: Op zoek naar de ware | Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 33,99

Op zoek naar de ware bundel (4-in-1)

ebook EPUB

€ 33,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Op zoek naar heerlijke romans met net dat beetje meer?

Op zoek naar de ware, deel 1: Op zoek naar jou
Kate gelooft helemaal niet meer in de liefde. Althans, voor zichzelf. Wel bezit ze een uniek talent om aan te voelen of er een vonk kan overslaan tussen ánderen. Als de aantrekkelijke Slade hun zaak binnenstormt en hen beschuldigt van oplichting, is Kate vastbesloten ook voor hem de ware te vinden. Iets wat haar toch nooit zal lukken, denkt Slade...

Op zoek naar de ware, deel 2: Op zoek naar het onmogelijke
Kennedy, directeur van matchmakingbureau Kinnections, lijkt op alle fronten een succesvolle vrouw. Maar onder dat masker van zelfvertrouwen gaat een onzeker meisje schuil dat niemand dichtbij laat komen. En al helemaal geen mannen. Tot Nate in haar leven komt. Zal ze werkeloos toekijken hoe Nate de liefde van zijn leven vindt... in een ander?

Op zoek naar de ware, deel 3: Op zoek naar geluk
Genevieve heeft haar leven volledig onder controle. Ze staat op het punt om te trouwen met een charmante arts en is zelf een talentvolle ­chirurg. Maar op haar trouwdag vlucht ze tot haar eigen verrassing weg door het raam van de kerk… waar haar beste vriend Wolfe haar letterlijk opvangt. Kan de vriendschap tussen Wolfe en Genevieve veranderen in iets diepers – of is het al te laat voor ware liefde?

Op zoek naar de ware, deel 4: Op zoek naar altijd
Arilyn is een expert in het helpen ontstressen van anderen, maar zelf kan ze amper stoppen met rennen. Geen tijd dus om de ware te vinden, maar sinds het overspel van haar ex-vriend, houdt ze haar hart sowieso gesloten. Dus als politieagent Stone Petty bij haar aanklopt voor verplichte lessen in koel blijven als zijn baan te spannend wordt, weet ze zeker dat hij haar koud laat... of toch niet?

ISBN
9789402308662
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Boekerij
Druk
1e
Taal
Nederlands
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris